Kenneth Mikkelsen missede Folketinget

Det var en valgkamp til Folketinget, som der var tilløb til i mange måneder. Men nu er alle de personlige stemmer talt op hvilket gør, at det er muligt at udpege vinderen her i det vestjyske.

Det blev uden sammenligning socialdemokraten Annette Lind, der i alt opnåede 12.184 stemmer. Det gjorde samtidig, at hun var den socialdemokrat, der her i det vestjyske fik flest stemmer. Samtidig står det nu nu også fast, at venstremanden Kenneth Mikkelsen ikke opnåede valg til Folketinget. Det på trods af, at han ellers var opstillet i den ellers så sikre Ringkøbing-Skjern Kreds, som han overtog efter den tidligere minister Esben Lunde Larsen.

Et af de store spørgsmålstegn ved onsdagens valg var også, hvem af Dansk Folkepartis kandidater, der blev valgt. Det blev Dennis Flydtkjær, som i alt trak 4.622 personlige stemmer.