Nye indbrud rammer Ringkøbing-Skjern

Efteråret og vinteren var i høj grad præget af indbrud her i området, hvor ikke kun privatboliger men også virksomheder blev hårdt ramt. Det drejede sig i perioder sågar også om landmænd, som fik stjålet meget dyrt gps-udstyr.

Noget tyder på at en ny bølge af indbrud kan ramme Ringkøbing-Skjern, efter at der nu igen har været indbrud her i området. Det drejede sig først om en garage og et udhus i Rindom, hvor man fra Ringkøbing Politis side melder, at der har været et indbrud i perioden mellem den 31. maj og 5. juni. Her er indbrudstyvene stukket afsted med nogle meget specielle tyvekoster, da de har stjålet en støvsuger – med tilhørende batterier.

Fra ordensmagtens side melder man også om et indbrud i Skjern, hvor der er blevet fjernet forskellige smykker samt et kamera med tilhørende udstyr. Her kom tyvene ind i privatboligen, ved at knuse en rude.