DFer kræver undersøgelse af jobcentrets sagsbehandling

Et af de store samtaleemner for en god uges tid tilbage var, hvorvidt Hilde-Kristin Reed Mogensen fra Tim, skulle tvinges til at melde sig klar til arbejdsmarkedet. Det kun få dage efter, at hun havde været igennem en større kræftoperation.

Sagen medførte forskellige udmeldinger fra politisk hold, hvor konklusionen dog blev, at jobcentret faktisk havde fulgt reglerne. Men tilsyneladende er sagen ikke enestående, for ifølge Dansk Folkepartis medlem af byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune, Kristian Bøgsted, har han de seneste dage fået en række henvendelser fra borgere, som har været i lignende situationer med kommunens jobcenter.

Derfor oplyser han nu overfor TV Midtvest, at han vil have en egentlig kuglegravning af, hvorvidt reglerne er blevet fulgt – og hvordan man i det hele taget kan undgå at stå i en lignende situation i fremtiden.