Positive nyheder fra Rock i Ringkøbing

2018 var et hårdt år at komme igennem for Rock i Ringkøbing, som ikke kun kom ud af det med et stort underskud. For det var nemlig også året, hvor økonomien gjorde at det kunne have været sidste gang, den traditionelle endagsfestival løb af stablen.

Det lykkedes dog for Rock i Ringkøbing også at kunne gå i luften med en 2019-udgave, hvorfra billetsalget foreløbigt har været ganske fornuftigt. Således melder man fra arrangørernes side til Dagbladet Ringkøbing-Skjern, at der aktuelt er solgt omkring 2.000 billetter. Ifølge formanden Jens Hebroe fornemmer man dog det, som han kalder for positive vibrationer omkring festivalen.

Derfor forventer han også, at man kommer i mål i forhold til at sælge nok billetter, så der også for fremtiden vil være en Rock i Ringkøbing.