Lokale spejdere markerer Dannebrogs 800 års jubilæum

Ifølge legenden faldt Dannebrog ned fra himmelen, hvilket skulle være sket i forbindelse med et slag, der fandt sted tæt på det nuværende Tallinn i Estland. Selv om det vel er de færreste der rigtigt tror på historien, ligger det dog fast, at Dannebrog efterhånden har 800 år på bagen.

Det markeres en lang række steder landet over, hvilket her i Ringkøbing-Skjern blandt andet vil sige af Skjern Kirke. Det sker på lørdag klokken 16.30, hvor der også vil være godt fyldt op med lokale FDF-spejdere, som i dagens anledning vil medbringe deres faner. Udgangspunktet tages fra Banegårdspladsen, ligesom man blandt andet også vil nå omkring Kong Hans Bro.

Her har man fra Skjern Kirke sørget for både noget at spise og drikke, hvilket dog kræver tilmelding senest i morgen til kirkekontoret, hvis du vil have stillet sulten og slukket tørsten i forbindelse med markeringen af Dannebrogs 800 års jubilæum.