Hawaii i Skjern

Beachvolley, Steelband og Limbo er bare nogle af de oplevelser, man kan glæde sig til, når Skjern iklædt Hawaii-tema går all in.

104 kubikmeter sand bliver leveret af Kim Christensen, det bliver jævnet ud til en skøn beachvolleybane, og så er der ellers plads til volley-turneringer i Skjern både fredag og lørdag.

“Jeg er i gang med at arrangere turneringer, men hvis banen står tom, så går man jo bare på,” lyder der fra Skjerns bychef, Mette Christensen.

Efter klokken 15 lørdag er alle i øvrigt inviteret til at hente sand.

“Man tager bare alt, hvad man kan slæbe – og så kan man jo fylde sandkassen derhjemme, eller måske bare hullerne mellem fliserne,” siger Mette Christensen med et smil.

Olietønder og Hawaii-stemning

Et af byens øvrige tiltag er Musikskolens Steelband, der vil underholde i hawaii-skjorter og spil på olietønder.

“Det glæder jeg mig bare helt vildt til. De unge mennesker er simpelthen så festlige. Det er ren energi,” lyder det fra Mette Christensen, der også glæder sig til at lukke Østergade af, så der kan blive spillet både mega-mikado, mega-klodsmajor og ikke mindst danset limbo.

Zumba er også på programmet, og så glæder Mette Christensen sig til at se Mads Bo dele high-on-life – friskpresset juice – ud til de første 140, der kommer forbi.

“Udover de arrangementer, som handelsforeningen står bag, bliver der også en masse små pop up-arrangementer i butikkerne. Og lur mig, om ikke der bliver både bastskirts, bermudashorts og blomsterranker i bybilledet,” siger bychefen.

Billedet: Bychef Mette Christensen glæder sig til at præsentere Skjern By festligt iklædt Hawaii-tema. Arkivfoto: Karina Skovsgaard Nielsen