Ringkøbing K slår dørene op

Et af de helt store projekter de seneste år her i området har været Naturbydelen Ringkøbing, hvor der dog har været langt mellem køberne til de mange forskellige boliger. Men nu gør man fra bydelens side et nyt PR-forsøg, når man byder indenfor til åbent hus.

Det sker her lørdag den 29. juni, hvor der samtidig bliver mulighed for at tage områdets naturoplevelser nærmere i besigtigelse. Rundvisningen bliver foretaget af frivillige, som også er tilknyttet Naturkraft. Fordi fokus netop bliver på naturen, opfordrer man fra Naturbydelen Ringkøbings side også til, at man iklæder sig praktisk tøj.

Blandt de boliger der samtidig bliver mulighed for at se nærmere på, er 32 ejerlejligheder i ét plan med udsigt til Ringkøbing Fjord. Ligesom det den 29. juni også bliver muligt at kigge nærmere på forskellige boligtilbud, som er målrettet Ringkøbing-Skjerns ældre indbyggere.