Nye tricktyverier rammer ældre i Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern området har den seneste tid været udsat for en række tricktyverier, som er gået ud over ældre borgere. Nu er den så desværre gal igen, efter at en ældre kvinde er blevet udsat for det, som i dén grad ligner et nyt tricktyveri.

Det skete onsdag eftermiddag i Aldi i Ringkøbing, hvor hun fik stjålet sin pung indeholdende omkring 300 kroner. Det skete efter at en dansktalende kvinde i 20erne, omkring 170 centimeter høj og spinkel af bygning, henvendte sig til hende. Ifølge Aldis videoovervågning, var der tilsyneladende to om tyveriet, hvor man fra politiets side i første omgang forsøger at finde frem til deres identiteter.

Fra ordensmagtens side melder man samtidig om, at Skjern Tekniske Skole blev udsat for et indbrud natten mellem tirsdag og onsdag. Det blev udført af to mænd med hættetrøjer, der stak af med tre næsten nye svejseapparater.