Skjern Festuge klar med programmet for musik i Fredsskoven

Sommersæsonen er højtid for en lang række musikalske arrangementer, der finder sted udendørs. På lørdag er det tid for et af de lokale, når de musikalske døre bliver slået op i Skjern Festuge.

Det sker i Fredsskoven, hvor der vil være musik både for unge og gamle. Dagens arrangement starter når klokken den bliver 14, hvorefter Mette Kathrine og Johs går på scenen med et børneshow. Efterhånden som dagen og aftenen skrider frem, vil det dog være den mere voksne musik, der vil være fokus på. Blandt andet i form af et Beatles-kopiband, ligesom man også vil kunne stifte bekendtskab med den amerikanske musikform, bluegrass.

Aftenen afsluttes når klokken når hen omkring halv et med bandet Dan von Dan Dan, der spiller det arrangørerne omtaler som populær musik i alle genrer.