Prisstigninger i Vestjylland afhænger af postnummeret

Et af de klassiske udtryk indenfor ejendomsmæglerverdenen er Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed, og noget tyder på, at det faktisk ikke er skudt helt ved siden af. For også her i Vestjylland synes en stor del af prisudviklingen at afhænge af, hvor den faste ejendom ligger placeret.

Det fremgår af en netop offentliggjort undersøgelse fra Bolighed.dk, der er et samarbejde mellem Nykredit, Sydbank, Spar Nord og Arbejdernes Landsbank. Undersøgelsen viser blandt andet, at Holstebro er den by her i området, hvor husejerne ser ud til at få den største gevinst de kommende år. Ifølge Bolighed.dk skulle et gennemsnitligt hus i Holstebro stige med lidt over 26.000 kroner indenfor det næste år, mens husejerne i eksempelvis Ringkøbing kan se frem til 21.320 kroner.

Noget mindre gevinster er der dog til husejerne i Struer, hvis huse indenfor det kommende år kun ser ud til at stige 18.000 kroner i værdi.