Hjemmeisbil tømmes på fredag

På fredag er det tid til et Open By Night-arrangment i Skjern, hvor fokus ikke kun vil være på længe åbent i butikkerne og forskellige former for underholdning. For der bliver nemlig også mulighed for at få hjælp mod sommervarmen, når en isbil lægger vejen forbi.

På den måde bliver der nemlig mulighed for at få en lille andel i den is til 10.000 kroner, som bliver uddelt i forbindelse med arrangementet. Uddelingen sker i samarbejde mellem Skjern Handelsforening, Radio Max og Skjern-Tarm Ugeblad i forbindelse med, at Skjern Handelsforening i år fejrer 100 års jubilæum.

Blandt de andre arrangementer på fredag i Skjern, kan også nævnes et som uden tvivl vil tiltrække en fodboldfan eller to. Nemlig hos Sydbank, som viser pokalen frem for turneringen SydbankPokalen.