Ringkøbing-Skjern ramt af nye indbrud

Hen over vinteren og foråret var Ringkøbing-Skjern ramt af en lang række indbrud, hvilket desværre også har været tilfældet her de seneste dage. Således melder man fra Ringkøbing Politis side, at der er blevet anmeldt en række forskellige indbrud her i forbindelse med den overståede weekend.

Det drejer sig blandt andet om et sommerhus i Haurvig, som tyvene kom ind i via en klassisk fremgangsmåde. Det ved først at knuse et vindue, for efterfølgende at sikre sig adgang til huset. Samme fremgangsmåde blev brugt ved en villa i Rindum, hvor det lykkedes for tyvene at komme ind i huset, for herfra at fjerne en række forskellige lamper, smykker og kontanter.

Fremgangsmåden med at fjerne et vindue er også blevet anvendt ved en villa i Videbæk, mens et hus i No er blevet ramt af et noget specielt indbrud. For her lykkedes det nemlig tyvene at slippe afsted med ikke kun et pillefyr, men sågar også en vaskemaskine.