Kristian Andersen: Økonomien i Stauning Lufthavn er alt for usikker

Stauning Lufthavn har de seneste år haft en række problemer, når det har handlet om det økonomiske. Nu slår en ny rapport fast at der er et behov for yderligere kapitalindsprøjtninger på omkring 2.5 millioner kroner, hvilket dog ikke bliver indbetalt med Kristian Andersens gode vilje.

Det skyldes at Kristendemokraternes viceborgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune, Kristian Andersen, mener, at lufthavnens økonomi i det hele taget er alt for usikker til, at man skal frigive beløbet. Til Dagbladet Ringkøbing-Skjern fortæller Kristian Andersen, at det hurtigt kan blive skruen uden ende. For ifølge ham vil man hurtigt kunne blive nødsaget til igen at støtte lufthavnen, hvilket han ikke nødvendigvis ønsker.

Af den netop offentliggjorte rapport fra revisionsfirmaet Deloitte fremgår, at det formentligt langt fra er tilstrækkeligt, når den lokale lufthavn får omkring 2 millioner kroner i årlig støtte fra Ringkøbing-Skjern Kommune.