Hilde Kristin: Jeg er udsat for et unødvendigt pres

Det trak store nationale overskrifter, da Hilde Kristin Reed Mogensen tilbage i slutningen af maj i et opslag på Facebook fortalte, hvordan hun oplevede sagsbehandlingen i forbindelse med hendes kræftsygdom. En sagsbehandling der blandt andet gjorde, at hun skulle i aktivering få dage efter, at hun havde været igennem en omfattende kræftbehandling.

Efterfølgende er det blevet fastslået, at behandlingen af hendes sag har været efter bogen fra Ringkøbing-Skjern Kommunes side. Men derfor mener hun nu alligevel, at hun bliver udsat for et unødvendigt pres. Således udtaler Hilde Kristin Reed Mogensen til TV Midtvest, at hun anser det for grotesk at hun skal i et jobafklaringsforløb, før hun er færdigbehandlet.

Til tv-stationen fortæller hun samtidig, at hun har et job at vende tilbage til, når hun igen er rask. Derfor anser hun det for unødvendigt, at skulle gå til en række møder.