Lokal privatskole på observationsliste

Når privatskoler bliver sat på en observationsliste er det typisk noget, der omhandler de muslimske friskoler – og eksempelvis måden, som der sker undervisning i seksualundervisning på. Men nu er en lokal friskole kommet på listen over dem, som man holder øje med fra Undervisningsministeriets side.

Det drejer sig nemlig om Videbæk Kristne Friskole, som man fra Undervisningsministeriets side holder øje med, hvordan underviser i netop seksualundervisning. En placering på ministeriets liste, som overrasker skolelederen på Videbæk Kristne Friskole, Jesper Friis. Til Dagbladet Ringkøbing-Skjern fortæller han dog, at han ikke forventer nogle problemer i den forbindelse.

Det skyldes ifølge Jesper Friis, at man tilbyder det, som han kalder for en alsidig palet i forhold til seksualundervisningen.