Uddeling af legater til flittige elever og studerende

Slutningen af juni og begyndelsen af juli er traditionen tro den tid på året, hvor ikke kun studenterne springer ud – men også hvor en lang række andre afslutter deres ungdomsuddannelser. En af de vestjyske traditioner i den forbindelse er samtidig, at man fra HKs side præmierer elever og studerender, der har udmærket sig.

I år drejede det sig blandt andet om en HHX-studerende fra Uddannelsescenter Holstebro, HHC og EUD-studerende fra Struer Statsgymnasium, mens den helt store uddeling fandt sted på UddannelsesCenter Ringkøbing-Skjern. Her var der nemlig 5 afgangselever der hver modtog HKs pris, som ud over en kontant præmie på 2.000 kroner,også bestod af et Piet Hein-bordflag.

Det drejede sig blandt andet den EUX-studerende Anette Nielsen, ligesom der også eksempelvis også var kontanter og gaver fra HK til den HHX-studerende Kristian Bro Thygesen.