Politiet lægger vejen forbi Vestkysten

Man plejer at sige at mens de fleste af os andre tager på sommerferie, så er det langt fra altid tilfældet for blandt andet indbrudstyve. For mens vi andre er bortrejst, lægger de lidt for ofte vejen forbi de tomme huse og lejligheder.

Det forsøger man denne sommer fra Midt- og Vestjyllands Politis side at slå et slag for, da den såkaldte rullende politistation bliver sendt rundt i det vestjyske i sommerlandet. Den består af en ombygget lastbil, som man fra politiets side bruger til blandt andet oplysende arbejde – og ikke kun kriminalitetsbekæmpelse.

Fokus for den kommende rundrejse i det vestjyske bliver, at man vil målrette indsatsen mod de typer af kriminalitet, der er mest af her i sommerperioden. Det drejer sig eksempelvis om tricktyverier og hælerier, ligesom man fra politiets side også vil oplyse nærmere om indbrud.