Sæsonkort sælges fra i dag til Skjern Håndbold

Det er ikke mange uger siden, at Skjern sikrede sig bronzemedaljerne i mændenes håndboldliga. Selv om næste sæson synes langt væk, så er den det faktisk på mange måder ikke.

Det skyldes at billetsalget til kampene i den kommende sæson, allerede går i gang her fra omkring frokosttid via klubbens hjemmeside. Det sker i første omgang med salg af sæsonkort, hvor den dyreste kategori står i 2.000 kroner, mens nummererede ståpladser går for 1.000 kroner til en stor del af den kommende sæsons kampe på hjemmebane i Skjern Bank Arena. Samtidig sætter klubben også mere specielle typer som eksempelvis handicapbilletter til salg, hvilket også står i 1.000 kroner for den kommende sæson.

Ud over at få adgang til en stor del af næste sæsons kommende kampe, sikrer årskortholderne sig også adgang til at få forret til specielle kampe som Europa Cup og et eventuelt slutspil.