Angriber forlader Ringkøbing IF

For øjeblikket er Ringkøbing IFs spillere på sommerferie, men når de vender tilbage, er der én mindre i flokken, end hvad der plejer at være. Det skyldes at man fra klubbens side, har været nødt til at sige farvel til en af sine angrebsprofiler.

Nemlig angriberen Kenneth Lund, som stopper med fodbold på divisionsniveau, for i stedet at fokusere på sit mere civile erhverv. Ifølge Ringkøbing IFs Facebook-side, forlader Kenneth Lund dog ikke de hvid-og-blå-stribede på en negativ måde, da han takker for den tid, hvor han har spillet for klubben. På samme måde som han nu også føler sig sikker på, at den vil kunne klare den kommende sæsons strabadser, uden at kunne råde over ham.

I alt nåede Kenneth Lund at spille 59 kampe for Ringkøbing IF, hvor det blev til 11 mål.