Fremgang for lokal videregående uddannelse

Sidste år mødte de første studerende ind på den markedsføringsøkonomsuddannelse, der er blevet oprettet i Skjern. Meget tyder på, at dem der foreløbigt har gået på skolen har været særdeles tilfredse med det.

Det kan ses ved, at der nu er kommet tal for hvor mange, der har søgt ind på uddannelsen for det kommende studieår. I alt drejer det sig om 20, hvilket er en fordobling i forhold til hvor mange, der søgte ind sidste år. Måske ikke så underligt er der tilfredshed at spore hos uddannelsens udbyder Erhvervskakademi MidtVest, hvis rektor Henriette Slebsager udtaler til Dagbladet Ringkøbing-Skjern, at man er glad for det stigende antal studerende.

Vi skal dog frem til slutningen af måneden før det bliver afgjort, hvem der kommer ind på hvilke uddannelser – og hvor mange der rent faktisk kommer til at læse til markedsføringsøkonom i Skjern.