Rock i Ringkøbing forventer lille overskud

Her i weekenden løb den årlige udgave af Rock i Ringkøbing af stablen, hvor vejret ikke ligefrem var på arrangørernes side. Omvendt ser det ud til, at det økonomiske resultat alligevel var ganske fornuftigt.

Således lyder de foreløbige meldinger på, at Rock i Ringkøbing kommer ud af 2019-udgaven med et lille overskud. Det efter at man sidste år var tæt på at dreje nøglen, da man måtte sluge et stort underskud. Overfor TV Midtvest fortæller formanden for 1-dags-festivalen, Jens Hebroe, at der i alt var 3.600 der lagde vejen forbi. Det for at høre navne som Minds of 99, ligesom festivalklassikerne KATO, L.O.C. og Johnny Madsen, også leverede koncerter.

Det forventede overskud gør, at man fra Rock i Ringkøbings side stærkt regner med, at man går i luften igen til næste sommer.