Vattenfall rykker ind i feriesæsonen

Der hersker i denne tid en vis usikkerhed om, hvornår Vattenfall for alvor begynder arbejdet med at opføre de kommende havvindmøller. Den seneste melding hedder 3 år, men det betyder dog ikke, at arbejdet ligger stille indtil da.

Således oplyser man fra det statslige svenske firmas side, at man sætter den første bølge af store maskiner ind i den første uge af august. Det sker således på et tidspunkt, hvor højsæsonen for sommerhusudlejning til en vis grad godt nok er overstået, men hvor der stadig er mange feriegæster i området omkring Søndervig.

Overfor Dagbladet Ringkøbing-Skjern undrer man sig fra udlejningsbureauet Danwest over, at Vattenfall vælger at gå i gang med arbejdet på et tidspunkt, hvor det utvivlsomt vil komme til at kunne mærkes af mange feriegæster.