Lokal madkonkurrence: Fravalgt arrangør af fødevaremesse rykker til Ringkøbing – samme dag som madfestival i Hvide Sande

I begyndelsen af juni lød meldingen fra Holmslands Klit Turistforening, at man ikke ønskede at fortsætte samarbejdet med parret Jimmi Kristensen og Sisse Hansen. Det i forbindelse med de fødevaremesser, som parret tidligere havde arrangeret i Hvide Sande – fordi Holmslands Klit Turistforening selv ville afholde festivalen.

De to har tidligere luftet juridiske konsekvenser overfor Holmslands Klit Turistforening, men de slår nu også tilbage på en anden måde. Det sker i et samarbejde med Ringkøbing Handelsforening, hvilket kommer til at ske den 12.-13. oktober under overskriften Fødevarefestival Ringkøbing. På den måde kommer den nye fødevarefestival i Ringkøbing til at ligge samtidig med, at Hvide Sande afholder deres.

I en pressemeddelelse fortæller Købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen fra Ringkøbing Handelsforening, at man i første omgang går efter at få stablet festivalen på benene. Om den så flyttes til en anden weekend næste år, må tiden vise.