Afgørende forskelle på kvadratmeterpris i Vestjylland

Når man taler om Vestjylland, gør man det ofte som et hele. Men når det handler om prisen på ejerboliger i form af villaer og rækkehuse, er det afgørende at skelne mellem, hvor huset ligger placeret.

Det viser nye tal fra Boligsiden.dk, der er ejet af en række banker og pengeinstitutter. Tallene viser at kvadratmeterprisen for Danmark som helhed ligger på 14.316 kroner, hvilket er væsentligt over, hvad tilfældet er her i området. Således er den gennemsnitlige kvadratmeterpris i Ringkøbing-Skjern Kommune på 6.865 kroner, når man ser på villaer og rækkehuse. En pris der ligger væsentligt under, hvad tilfældet er for Holstebro Kommune, hvor samme type boliger i gennemsnit har en kvadratmeterpris på 10.293 kroner.

Landets dyreste kvadratmeter finder man måske ikke så overraskende i Københavns-området, hvor Gentofte Kommune er førende med en gennemsnitlig pris på lige over 45.000 kroner.