Gode nyheder fra Vestas

Mens de fleste andre virksomheder helt eller delvist har lukket ned i forbindelse med sommerferien, ser det langt fra ud til at være tilfældet for Vestas. For den lokale vindmølleproducent har nemlig netop offentliggjort, at man har hentet en række store udenlandske ordre.

Det drejer sig blandt andet om en såkaldt EnVentus-ordre, der er en del af Finlands første energiauktion. Gode nyheder er der også fra de mere eksotiske markeder som det brasilianske, hvor Vestas har sikret sig leveringen af møller til tre vindmølleparker i det enorme land. Planen er dog, at der skal gå op til to år, før at møllerne bliver leveret til sydamerikanerne.

Også på det kinesiske marked, kan Vestas melde om ordretilgang. Det i form af mindre møller, som skal kunne kobles op på lokale forbrugeres netværk.