Skjern seedet under TTH Holstebro i Europa

Når vi kommer hen i midten af september, går håndboldsæsonen i gang igen i de hjemlige haller. Kort efter bliver der også taget hul på de europæiske turneringer, hvor der igen i år bliver tale om markant vestjysk deltagelse.

Det skyldes at både TTH Holstebro og Skjern Håndbold er med i hatten, når der bliver trukket lod til EHF Cuppen. Men selv om Skjern Håndbold placerede sig over TTH Holstebro i den samlede stilling i den hjemlige turnering i sidste sæson, er det alligevel TTH der har opnået den bedste seedning. Det gør at de hvidblusede fra Holstebro først træder ind i turneringen, når man når hen til den 3. kvalifikationsrunde. De netop offentliggjorte seedninger fra det europæiske håndboldforbund gør dog, at Skjern træder ind i turneringen i den forudgående runde.

En del af forklaringen kan dog findes i, at TTH Holstebro i den forgangne sæson kvalificerede sig til det afsluttende finalestævne – det såkaldte Final 4 – i netop EHF Cuppen.