Fuldt gang i aktiviteterne i Ringkøbing i dag

Selv om vi er i sommerferiens højsæson, så bliver der godt fyldt op med forskellige aktiviteter i Ringkøbing her de kommende dage. Det sker da der i dag vil være opstart af såvel kunsthåndværkermarkedet som den årlige Træskulptur Festival, der løber ugen ud.

Mest hårdtslående bliver uden tvivl Træskulptur Festivalen, hvor 12 kunstnere fra en række forskellige lande, vil omdanne store træstammer til skulpturer. Det sker blandt andet ved hjælp af motorsave, så værkerne står færdige til ferniseringen, der bliver afholdt på lørdag klokken 13.

I dag frem til klokken 17.30, vil der også blive budt på kunsthåndværkermarked. Det sker ved at en række forretninger sammen med forskellige kunstnere og kunsthåndværkere, vil rykke udenfor og sælge deres varer på brostene i Ringkøbings centrum.