Brand i servicekontor i Søndervig

Sommeren er højsæson for mark- og skovbrande, men også de erhvervsdrivende skal passe på her om sommeren. Det har man måttet sande i Søndervig, hvor der i går udbrød brand i en bygning på Badevej.

Ifølge Ringkøbing Politi var der tale om, at der gik ild i et servicekontor, der tilhører sommerhusudlejningsfirmaet Dansommer. En brand som dog hurtigt blev slukket igen, hvilket efterfølgende blev bekræftet af Falck, som blev sendt til stedet.

Fra Ringkøbing Politis side melder man samtidig, at det som et særsyn er lykkedes for en formodet butikstyv at stikke af fra dem. Det skete i forbindelse med en politiforretning ved Netto i Skjern, hvor en østeuropæer med bopæl på asylcentret i Give blev anholdt – mens hans kammerat tog flugten via Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.