Voldsomt opgør mellem exkærester medførte fængsel

Der findes stille og rolige brud efter forhold, og så findes der den slags, som en mand fra Skjern netop er blevet idømt en fængselsstraf for. Det nemlig efter at han tog bruddet så tungt, at han brød ind hos sin tidligere kæreste.

Det skete tilbage i februar i år, hvor den 29 årige mand dog ikke kun nøjedes med at bryde ind. Efterfølgende stjal og ødelagde han nemlig exkærestens mobiltelefon, ligesom han også fandt det nødvendigt at begå vold mod hende. Ifølge Dagbladet Ringkøbing-Skjern var det dog langt fra det eneste, som den 29 årige mand fra Skjern havde på samvittigheden, da han blev idømt 5 måneders fængsel.

Således skulle han blandt andet også være fremkommet med voldsomme trusler mod exkæresten i forbindelse med en samværssag omkring et fælles barn.