Skjern Håndbold hylder trofast sundhedsmedarbejder

Når professionelle sportsklubber fejrer en markant indsats med fællesspisning og efterfølgende festivitas, plejer det at være med udgangspunkt i en spiller, der eksempelvis har opnået et vist antal kampe. Men sådan er det ikke den 9. september, når Skjern Håndbold byder indenfor til kampen mod Lemvig-Thyborøn.

For her vil man nemlig fra Skjern Håndbolds side sige tak for mange års trofast indsats fra John Bruun, som i de seneste 20 år har været en del af sundhedssektoren hos de forsvarende danske bronzevindere. I den forbindelse inviterer man fra klubbens side til fællesspisning for alle dem, der på ene eller anden måde har været involveret i det arbejde, som John Bruun har udført for Skjern Håndbold.

Hvis du har det og gerne vil deltage i fejringen af John Bruun, skal du have henvendt dig til Skjern Håndbold senest den 30. august.