Hvide Sande klar til DM i wakeboard og wakeskate

Mens de fleste af os enten er ved at være færdig med sommerferien eller stille og roligt er gået i gang igen efter fridagene, så er der andre, der er oppe i et helt andet gear. Nemlig deltagerne ved DM i wakeboard og wakeskate, der løber af stablen i Hvide Sande.

Startskuddet lyder her i dag, og konkurrencerne løber frem til i morgen. Det efter at der har været holdt lukkede træninger her de seneste dage, hvor deltagerne har kunnet prøve banen igennem, inden at selve konkurrencerne bliver afholdt. Der bliver dystet i en række forskellige discipliner, som bliver bundet sammen af arrangøren Hvide Sande Kabel Klub.

Der er tale om et åbent DM, hvor alle interesserede har kunnet melde sig til. Derfor forventes der også et fornuftigt stort felt, når konkurrencerne løber af stablen her i dag og i morgen.