Voldsom promille udløste kun betinget fængselsstraf

Når folk bliver taget for at køre spirituskørsel, har de normalt en lille smule alkohol for meget i blodet. Det var langt fra tilfældet for en 68 årig mand fra Skjern, som netop har været en tur i retten.

I alt viste blodprøverne udtaget af politiet nemlig, at han havde kørt med en promille på hele 3.36 i blodet. Eller hvad der svarer til, at han i dén grad må siges at have kigget for dybt i flasken, før han satte sig bag rettet. Ifølge TV Midtvest fortalte manden under domsforhandlingen, at han ikke kunne forstå, hvordan promillen kunne komme så højt op. Han mente nemlig blot, at han havde drukket et shot vodka og et enkelt glas vin den forudgående dag.

På trods af den voldsomme promille, slap den 68 årige Skjern-indbygger dog med en bøde, samfundstjeneste og 20 dages betinget fængsel.