Flytning giver bonus

Kigger man ud over Danmark i forhold til hvordan det går med de små butikker og brugser, er udgangspunktet at de i højere grad end tidligere må dreje nøglen om. Ikke kun fordi en stadig større del af handlen flytter ud på nettet, men også fordi varehusene i storbyerne ofte trækker meget blandt kunderne.

Men en af undtagelserne er Dagli Brugsen i Hemmet, der netop er flyttet til nye lokaler. Det har tilsyneladende været afgørende i forhold til, at flere er begyndt at købe ind hos den lokale butik. Således fortæller direktøren for Nørre Nebel og Omegns Brugsforening, Allan Knudsen, til TV Midtvest, at man allerede på åbningsdagen af den nye butik, kunne mærke fremgang.

Før lå Dagli Brugsen i Hemmet gemt en smule væk fra hovedvejen, men blandt andet nye og forbedrede parkeringsforhold har ifølge Allan Knudsen været med til at gøre, at tilstrømningen af kunder er langt større end tidligere.