Topscorer vender hjem til Ringkøbing IF

En af de seneste sæsoners største profiler for Ringkøbing IF har været Jacob Andersen, der også kendes under tilnavnet Jay. Sidste sommer forlod han dog det lokale 2. divisionshold, for at forfølge en karriere udenfor landets grænser.

Det skete først hos norske Egersund, som det lykkedes for Ringkøbing IF at sikre sig en transfersum fra, da offensivspilleren skiftede. Efterfølgende gik turen så til Island hos Vikingur, men nu er Jacob Jay Andersen tilbage i Ringkøbing. Det sker efter at han fik ophævet sin kontrakt på Island, hvor han blev ramt af skader.

Det sker på en to årig kontrakt, som ifølge en udtalelse fra Ringkøbing IFs tidligere topscorer til klubbens Facebook-profil, giver ham mulighed for at komme til udlandet igen, hvis det skulle blive aktuelt.