Biblioteks program er ude

Hvis du er til et godt foredrag eller to eller bare godt kunne tænke dig en smule fordybelse her fra og med efteråret, så er der hjælp at hente. Det i form af det katalog, som man fra Ringkøbing-Skjern Bibliotekernes side netop har udsendt.

Her giver man nemlig et indblik i, hvad det er for nogle arrangementer, man har på plakaten, når vi kommer forbi selve sommerperioden. Blandt de navne man har på plakaten til den kommende sæson, kan blandt andet nævnes Søren Ryge, der lægger vejen forbi Videbæk Bibliotek i forbindelse med dets 75 års jubilæum. Samtidig kan man fra bibliotekernes side også byde på foredrag fra forfattere som Helle Vincentz, Lotte Kirkeby og Elisabeth Gjerluff Nielsen.

Hos Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne, har man også fokus på de yngre gæster. Derfor vil der den kommende sæson, blandt andet blive arrangeret aktiviteter som musikalsk legestue og børneteater.