GPS-udstyr i millionklassen var på vej ud af landet

Tidligere på året var Ringkøbing-Skjern området ramt af en række tyverier af meget dyrt gps-udstyr, der blev fjernet fra landbrugsmaskiner. Udstyr der blandt andet kan være med til at gøre, at traktorer kan have en optimal kørselsretning.

Tilsyneladende er minimum en del af det dyre udstyr i millionklassen nu ikke kun blevet fundet, men det er også lykkedes for politiet at finde frem til gerningsmændene. Det drejer sig om en gruppe af rumænere, som havde deres udgangspunkt på en gård ved Rødkærsbro. Optrevlingen skete i forbindelse med, at en anden rumæners lastbil med retning mod grænsen blev stoppet, hvor man fra politiets side fandt en række eftersøgte tyvekoster – blandt andet det dyre gps-udstyr.

Til Dagbladet Ringkøbing-Skjern fortæller vicepolitikommissær Poul Fink fra Midt- og Vestjyllands Politi, at man har anholdt tre rumænere, som alle er blevet fremstillet i Grundlovsforhør.