Højsæson på Bork Vikingehavn

Mens mange måske efterhånden enten er tilbage efter sommerferie eller er ved at gøre klar til at gå på arbejde eller i skole igen, så er de i dén grad ved at gøre klar i Bork Vikingemarked. Det skyldes det årlige vikingemarked, der løber af stablen her i weekenden.

Blandt årets højdepunkter bliver, når en række vikinger sværger ed i en såkaldt edsring. Det for at bringe historien til live i forhold til, hvordan vikingerne agerede for godt og vel 1000 år siden. En ceremoni som blandt andet også følges op med musik fra gruppen Ramashang, som vil levere indslag, som også på det nærmeste vil være taget ud af historiebøgerne. Ligesom man også i år, eksempelvis vil kunne opleve dueller blandt udklædte vikinger på heste.

Årets vikingemarked på Bork Vikingehavn starter i morgen, når klokken den bliver 10. Omvendt lukker og slukker det, når vi kommer hen til søndag klokken 16.