Heller ikke i år holdt tyvene sommerferie

Man plejer at sige at de eneste der ikke holder ferie er tyvene, hvilket desværre også har vist sig at være tilfældet her indenfor de seneste dage. Således lyder det fra Ringkøbing Politi, at der har været indbrudstyve på spil forskellige steder her i området.

Det drejer sig blandt andet om det, som formodes at være den samme gerningsmand til indbrud i både Skjern og Videbæk. Det skyldes at denne ifølge ordensmagten i begge tilfælde har benyttet sig af en fremgangsmåde, der omtales som underboring. Det har givet adgang til de ramte huse, hvis indbo er blevet gennemrodet i forbindelse med indbruddene.

Fra Ringkøbing Politi meldes der også om, at der igen har været ubudne gæster hos Ringkøbings brevdueforening. Det har gjort at foreningens klubhus har været udsat for forskellige former for hærværk, hvilket langt fra er et nyt fænomen for brevduefolkene.