Stort tilskud til lokalt turismeindsats

En af de helt store indtægtskilder her i Ringkøbing-Skjern er turismen, som også i år har generelt store beløb. Først og fremmest i forhold til de indtægter, der relaterer sig til sommerhusturismen.

Men konkurrencen om at lokke turister til er hård, også i forhold til andre turismedestinationer her i det vestjyske. Omvendt må Ringkøbing-Skjern anses for at have fået en konkurrencefordel, efter at det netop er blevet offentliggjort, at Ringkøbing-Skjern Kommune sammen med Varde Kommune har fået tilsagn om 3.4 millioner kroner i statslig støtte. Det til at skabe det, man kalder for en fælles turismedestination.

Det statslige tilskud kommer oven i de penge man har sikret sig fra en fond, ligesom de to kommuner også selv putter penge i projektet – som dermed starter ud med en kapital på lige under 7 millioner kroner.