Ulfborg-familier skal i form til efteråret

Har man et sund legeme, så har man normalt også en sund sjæl. Sådan lyder et af de slogans, som ofte bruges indenfor idrættens verden, og som til en vis grad forsøges overført til en række familier her til efteråret i Ulfborg.

Således vil der med udgangspunkt i DGI Vestjylland med støtte fra Sundhedsstyrelsen, blive afholdt et projekt hvor 7 til 10 familier vil blive en del af et program, som ikke kun omhandler motion, men også sund kost og det, der omtales som nye bekendtskaber. Fra arrangørernes side oplyser man samtidig, at man leder efter familier, som normalt ikke fast dyrker sport eller andre former for fysisk aktivitet.

Ulfborg-projektet kommer i forlængelse af, at DGI Vestjylland tidligere har gennemført et lignende, som havde deltagelse af en række familier fra Vinderup.