Byråd tager stilling til byggeri i Hvide Sande

Det er store mødedag i dag på rådhuset i Ringkøbing, hvor ikke kun Kultur- og fritidsudvalget sætter hinanden stævne, men også byråddet som helhed. For byrådets vedkommende bliver det et møde, der i høj grad kommer til at stå i boligernes tegn.

Det skyldes at der skal træffes beslutning om, hvorvidt der kan ske godkendelse af et såkaldt planforslag for Nørregade i Hvide Sande. Det i forbindelse med, at der ønskes opførelse af bygninger i tre plan i dette område af Hvide Sande. I behandlingen kommer til at indgå i alt 10 bemærkninger, der er indkommet – hvor af de tre er fra andre myndigheder.

Det drejer sig blandt om hvor stort byggeriet skal være, hvor det skal placeres, hvilke tilkørselsforhold der skal være for lastbiler – og på hvilken måde, der i det hele taget skal være vejadgang for byggeriet i den centrale del af Hvide Sande.