Markedet for ejerlejligheder vender i Vestjylland- undtagen i Ringkøbing-Skjern

Igennem den seneste tid har der været fast godt nyt at melde fra boligmarkedet i forhold til, at antallet af boliger på markedet har været stigende. På samme måde, som også prisen på boligerne generelt set har været støt stigende.

Men begge dele ser ud til aktuelt at være vendt, hvis man spørger Boligsiden.dk, der er ejet af en række banker og pengeinstitutter. Således lyder meldingen herfra ikke kun på, at priserne er en smule faldende for ejerlejligheder i denne tid. Men også at antallet af lejligheder udbudt, har været stærkt faldende flere steder her i Vestjylland. Ifølge Boligsiden.dk er der således aktuelt udbudt næsten 1/3 færre ejerlejligheder i Holstebro Kommune, end hvad tilfældet var på samme tidspunkt sidste år – mens antallet af udbudte lejligheder er faldet med næsten en fjerdedel i Struer Kommune.

Omvendt forholder det sig dog i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor andelen er ejerlejligheder sat til salg, indenfor det seneste år er steget 23.1 procent.