Vestas forbereder massefyringer i Ringkøbing

For få uger tilbage lød meldingen fra Vestas, at man havde sikret sig rekordmange ordre. Men alligevel ser den lokale vindmølleproducent sig nødsaget til at gennemføre en større fyringsrunde, som kommer til at ramme medarbejdere på fabrikken i Ringkøbing.

Således har Vestas i dag i en email oplyst, at man forbereder fyringen af 90 medarbejdere på fabrikken i Ringkøbing. I mailen oplyser man fra selskabets side, at afskedigelserne skyldes det, man omtaler som faldende efterspørgsel på det europæiske marked. Ved så store afskedigelsesrunder er det nødvendigt for Vestas at indlede en række forhandlinger, hvilket sker den kommende uge.

Efter de forventede afskedigelser betyder det, at Vestas vil have omkring 440 medarbejdere ansat på sin fabrik i Ringkøbing.