Skjern tabte sæsonåbner

Skansen i Sønderborg er kendt som en af de sværeste udebaner at besøge i Håndboldligaen, hvilket i dén grad også var tilfældet for Skjern Håndbold i aftes. Det skete i det første opgør i den nye sæson for de grønblusede, som derved indledte forsvaret af sidste sæsons bronzemedaljer.

Således måtte de rejse hjem fra udekampen mod SønderjyskE med et nederlag på 25-27, efter at man havde været nede med et mål ved pausen. Det efter en kamp hvor Skjern førte flere gange i løbet af 2. halvleg, hvilket eksempelvis var tilfældet med omkring 10 minutter tilbage af opgøret.

Næste gang Skjern Håndbold skal i aktion er på mandag, hvor opgaven lyder på en hjemmekamp mod Lemvig-Thyborøn Håndbold. Holdet fra det nordvestlige Jylland lagde selv ud med at tabe den første kamp i den nye sæson med 23-26, hvilket skete på hjemmebane mod Ribe-Esbjerg HH.