Uklarhed om årsag til problemer i fysiklokale i Vedersø

Det er et åbent spørgsmål hvad det var, som i går forårsagede at flere elever og lærere på Vedersø Idrætsefterskole blev sendt på sygehuset. Det for at blive undersøgt for det, som bliver beskrevet som symptomer for et muligt udslip af kemikalier i skolens fysiklokale.

Således lyder meldingen fra Kim Skouborg, forstander på Vedersø Idrætsefterskole, at der hverken er blevet fundet tegn på lækager eller andre former for spild. Til Dagbladet udtaler han samtidig, at forventningen er at ingen af eleverne eller lærerne er kommet noget alvorligt til skade.

I alt er omkring 100 af skolens elever og personel blevet tilset af en læge, hvor af det kun har været en fjerdedel, som har skullet igennem yderligere undersøgelser i forhold til utilpasheden.