Voldetægtsmand idømt forvaring

Det kom til at koste en 32 årig mand en forvaringsdom, at han i marts sidste år voldtog en yngre kvinde i Aulum. Det har Vestre Landsret nu slået fast, ved at stadfæste en afgørelse der tidligere er blevet truffet af Retten i Herning.

Den 32 årige mand Thor Bjørn Nielsen får dommen, for en meget speciel voldtægt. Således havde han over internettet udgivet sig for at være en pige på 19 år, hvilket havde sat ham i kontakt med en 23 årig kvinde. De aftalte efterfølgende at mødes, hvilket til den 23 årige kvindes overraskelse ikke var med en yngre person af samme køn, men i stedet en noget ældre mand. Samtidig spillede det også ind på strafudmålingen, at den 32 årige mand tidligere havde været dømt for andre forbrydelser.

Ifølge TV Midtvest drejer det sig blandt andet om en voldtægt, der var begået mod en 12 årig pige.