Økonomiudvalgsmøde: Store udgifter indenfor beskæftigelsesområdet

I morgen sætter medlemmerne af Ringkøbing-Skjern Kommunes økonomiudvalg hinanden stævne og når det sker, bliver det blandt andet med et fokus på de dele af den kommunale forvaltning, der har brugt mere end budgetteret.

Den del af Ringkøbing-Skjerns forvaltning der klart har brugt væsentligt mere end forventet, er det som hører under Social- og sundhedsudvalget. Her lyder forventningen nemlig at man i år kommer til at bruge lige under 12 millioner kroner mere, end hvad der oprindeligt var budgetteret med – hvilket reelt dækker over store udgifter til beskæftigelsesområdet. Omvendt har man fra Børne- og ungeudvalget ikke kun holdt sig indenfor budgettet, men også brugt langt mindre, end hvad forventningen lød på.

Af dagsordenen for morgendagens økonomiudvalgsmøde fremgår samtidig, at Ringkøbing-Skjern Kommunes kassebeholdning inklusiv deponerede midler, aktuelt udgør omkring 337 millioner kroner.