Ringkøbing IF hænger fast i bunden

Det er ikke rigtigt gået Ringkøbing IFs vej i denne sæson, hvor man endnu har til gode at gå fra banen som sejrherrer. I går gik det så galt igen, da de lokale fodboldherrer i 2. division, måtte indkassere endnu et nederlag.

Det skete med sifrene 1-2 til VSK Aarhus, efter Nicolai Waels mandskab første gang kom bagud efter en halv times spil. Efter 38 minutter lykkedes det for Ringkøbings nye islænding, Ragnar Leosson at udligne, hvilket dog kun holdt frem til det 48. minut, hvor VSK scorede kampens sidste mål.

Dermed ligger Ringkøbing IF næstsidst i 2. division Gruppe 2, da man efter 7 runder kun har hentet 2 point. For at opfylde sæsonmålet om deltagelse i oprykningsspillet til 1. division er kravet, at de blå- og hvidblusede henter 8 point ind på Vejgaard, der aktuelt sidder på den afgørende 6. plads.