Lokalt firma tegner overenskomst med 3F

Igennem de seneste måneder har anlægsgartnerfirmaet Lauge Bonde fra Borris ligget i konflikt med 3F, efter at det har nægtet at indgå en overenskomst med fagforbundet. Den konflikt er nu et overstået kapitel, efter at firmaet har tegnet overenskomst med 3F.

Det kommer efter, at Lauge Bonde de seneste måneder har været udsat for en såkaldt sympatikonflikt. Det vil sige hvor virksomheder og medarbejdere med overenskomst med 3F, har nægtet at levere til eller arbejde sammen med de lokale anlægsgartnere. Overfor 3Fs Fagblad fortæller Lauge Bonde, at han ikke er glad for den nye aftale, som står til at komme til at koste hans virksomhed omkring 150.000 kroner om året.

Overfor 3Fs medlemsblad fortæller Lauge Bonde samtidig, at han ikke vil blande sig i hvilke fagforeninger, som de omkrig 30 medarbejdere er medlem af.