Ringkøbing-Skjern Kommune hopper op af rangliste

Igennem de seneste år har Ringkøbing-Skjern Kommune ligget forholdsvist højt på Dansk Industris rangliste over erhvervsvenlige kommuner, men i årets netop offentliggjorte undersøgelse har man taget et ordentligt skridt op ad rangstigen.

Det betyder at kommunen nu ifølge interesseorganisationens rangliste er den 3. bedste af de danske kommuner, når det handler om at gøre forholdene så gode som mulige for de lokale virksomheder. Overfor Dagbladet fortæller Claus Arberg, formand for Dansk Industri i Midt- og Vestjylland, at placeringen er opnået, efter at man fra Ringkøbing-Skjern Kommunes side har foretaget et stort arbejde i forhold til de lokale virksomheders ve og vel.

Ranglisten siger dog ikke noget om, hvor mange arbejdspladser der faktisk skabes i Ringkøbing-Skjern Kommune.